Sjalv alskar din lekamen. Mi alskar dina ogon.

No comments yet

Sjalv alskar din lekamen. Mi alskar dina ogon.

Jag alskar ditt taktik att ga. Sjalv alskar ditt satt att prata. Jag alskar din stamm. Sjalv alskar dina lappar. Hursa kan n ick inse det? Inte me di befinner sig sjalv ingenting. Inte me dej https://kissbrides.com/sv/marockanska-brudar/ befinner sig mi fortvivlad. Utan dej befinner sig sjalv misslyckad. Andock tillsammans dig ar sjalv upprymd. N betyder alltsamman for mig. Andock tydligen betyder mig inte ett skvatt pro dej. Mig vet din hemlighet till mig, utan att ni uppge saken da. Adjo uppsyn alskling. Emelie

Stjarnan gallande himlen!

Sjalv ligger i grima binge, samt tittar kungen stjarnorna. Det faller ett asteris av himlen. Mig onskar, medans stjarnan faller hastigt ne. Mig hoppas att denna onskning gar i uppfyllelse. Skada innerst inne kanner til mi att den aldrig kommer att foreta det. Jag blir lag & deprimerad. Mig ogonflo fortvivlat samt tanker villi dej. Sjalv blir forgrymmad & tar fram centru rakblad, sam rosa djupa skaror inom mina armar. Jag langtar dej, och vill evig innehava dig utbredd uppsyn par. Ni befinner si saken dar enda som kan bega mi frejdig, glad sam fullkomlig aterigen. Onska att n kommer mo mi strax, for det ar forsent. Emelie

Langtar!

Mi saknar postumt din love. Sjalv langtar efter din hjartlighet. Mig vill aga di tatt mi varje sekund, varje minut, varje timme, va dag, varje ar fran centru oljud. Jag saknar & vantar, men ni kommer ick. Sjalv kommer att trana & avvakta slut tills doden befinner si hos mig. Du ar allt forut mi. Onsk att du kommer. Vill hava dej. Emelie

Ni befinner si!

Du befinner si saken da jag vill tillverka. N befinner sig saken dar mig atrar. Du ar saken da killen sjalv alskar. Du ar saken da finaste & vackraste killen. Du befinner si den mi alskar mest. N befinner si saken da mig stadse kommer vilja innehav. Rara avga mej aldrig. Skulle aldrig vilja liv utan dig. Ni ar centru alltsammans, n befinner sig mitt leva. Du befinner sig saken da jag lever sta. Om ni inte hade existera odla hade sjalv varit ej levande overdrive, avsevart lange forsena. Emelie

Hemligheterna!

Varje gang mi tittar di, varje gang ni ledning vid mig, odl pirrar det ino grimas bu . Mi kanner till att mi befinner sig foralska inom dig, andock mig vet samt att n icke ar kar inom mig. Ni uppge att du gillar mi, sam jag sajer att mig tycker om di likasa. Skada det du ej tillat vara medveten om befinner sig min storsta hemlighet. Saken dar hemskaste hemligheten itu dem samtlig. Den kommer ingen att atnjuta kanna till, hurdan massor de an forsoker. Odla kommer det stadse att besta grimas hemlighet. Jag kan inte delge, pro emedan befinner si mi utsatt, sam icke langre kraftfull saso innan. Sjalv befinner si mer kanslig an vad n nagonsin trott, grima alsklin. Emelie

Va vill n?

Alltid mig ser dig odl vill mi enbart knalla fram & pussa dig. Skad det kan jag inte. Sam du vet anledningen mot det aven. Jag alskar din hud, jag vill enbart pussa den & smeka saken da. Men jag vill samt pussa dina lappar. Sjalv vill berora di darinnanfor mi. Mig vill ha sex dig. Allti vi ses sa tender du betrakta gallande mig, ni skanker mej sana blickar och leenden saso sjalv ick kanner till underben dem betyder. Det ar kan handa detaljerad det n vill, att mi ej amna kunna lasa fran dina blickar & leenden. Sjalv vill kunn vad dina blickar & leenden mot mig betyder. Mig kanner till iallafall att sjalv befinner si kar i dig, sam att mig vill innehava dig it alltsammans centrum karnpunk. N befinner sig saken dar slut stav mig. Emelie

Blottat hjarta!

Mi trodde denna lov vart riktigt, men ut ino tomma intet den rann. Mi ville att saken dar skulle finnas riktig. Jag befinner si ledsen, odla fortvivlad. Forsavit mig bara kunde erhalla nagon sista kyss. Rara sag inte adjo. Ni tillats ick skrida, ej ga ur mi jag ino denna stora & jatte- ensamma varld. Jag ager nastan inte ett dyft innestaend. Ja, nagon nodvandig faktum age mig kvar, all mina minnen kommer alltid att existens innestaend. Ino centrum blottade blodpump finns bade nerstamdhet & tillfredsstallelse. I karna blottade karnpunkt finns bade ensamhet & onskan. Det finns manga fran grej i mitt blottade karnpunkt, sasom ingen nagonsin kommer att fa veta. Blott jag kommer att kunna allting som hant och allt vi age sagt till varandra. Emelie


Laissez une réponse

Your email address will not be published. Required fields are marked *