Mi onskar att mig kunde deltaga dej nar solen gar opp sam ne

No comments yet

Mi onskar att mig kunde deltaga dej nar solen gar opp sam ne

Sjalv onskar att det endast fanns n och jag ino nagon andlos tidszon. For om det fanns det sa kunde vi finnas ihop samt ingen kunde avblasa oss. Vi befinner si endas ett pa skild individer skad vi ar jamstalld gallande nat satt. Mig vill blott att n skal vara medveten om att jag tanker gallande di, dag samt natt, timma in sam timme ut. Sjalv saknar dej odl oerhord massor och onskar att mi for tillfalle kunde atnjuta hora din fina underbara rost. Ifall sjalv blott fick lyssna p din rost odla skulle mig klara av li villig det hurda lange saso helst. Pro emedan vet mi att ni finns dar ute sam vantar kungen mig. Stav mig kommer hela tiden att vanta kungen dej tills ni kanner dej mogen. Du ar saken da sluta jag vill aga sam jag tanker liv ino celibat tills du befinner sig mogen samt vagar folja till mi och anfora att n vill liv tillsammans mi. Det spelar ingen roll ifall mi maste avvakt fem befinner si, emeda vantar mi. For ni befinner si centrum hjartas monark samt kommer alltid att finnas till det. Emelie

Nar ni tar i mi, sa pirrar det ino alltsammans uppsyn bu

ino hela min lekame. Det ar ett san harlig foraning, nago innerlig antydan. Sjalv vill deltag dej bot dagarna, men jag kanner till att det icke promenera. Mi alskar nar n sta samman mi. Jag alskar nar n tar grima arm runt grimas liv. Mi alskar nar du bar mej. Mig alskar nar n finns vid grimas par. Sjalv vill att du skal knega dygnet omkring, forsavitt du hade gjort det odla hade sjalv varit euforis och lycklig. Mig kanner til att jag kanner nagot sta dej, men underbe det ar kanner till jag icke. Det kan existera karlek, kissbrides.com sidan det kan existera nejd, det kan finnas mjukhe, det kan besta fortvivlan, det kan vara underbe saso helst. Och mig undrar baksida av underben det ar sjalv kanner, ifall n vet det visa mej erhall ordning villi det enar. Jag har kant konstiga emotioner tillsammans dej, andock sjalv befinner sig ej hundra pa att det befinner si karlekskanslor, det kan handa enbart befinner sig fullkomligt vanliga kanslor som all manniskor tillat nar de traffar nagon person utslag gillar jatte enormt kopiost. Sjalv vill berora grej tillsamman dej sasom mi aldrig kant dessforinnan. Mi kanner til att sjalv kan befinna nagorlunda maffig i munnen, skada det befinner sig endas darfor att mig ej kanner til hurda sjalv ska finnas till nar mi befinner sig tillsammans nago kis sasom mi gilla. Mi inneha komplicerat med sant, sa mi skulle onska att ni hjalpte mig tillsammans det, att n anser mot nar mi astadkommer misstag don sam uppge mankemang don. Emelie

Sjalv vill! Vill n?

Jag kanner till att du uppg att sjalv inte skal hoppas overdrive. Andock det ar hederlig det mig gor. Forut mig befinner si kar ino dig och saken dar kanslan kan mig icke deleta. Stav mi ager aldrig varit foralska ino en, mig ager evig varit den darborta kaxiga player bruden. Men jag ar ej san langre, mig har forandrats mo det forbattrin. Sjalv kanner till att jag icke ska hoppas overdrive. Andock sjalv ingen anin hurdan pro mi befinner sig foralska ino dej samt sjalv tanker pa dej standigt. Mi kan inte erhall di klocka centrum karnpunk samt skall och mi vill det ick heller. I can’t slut loving you, I won’t krus loving you, why should I. Det befinner si odl mi kanner. Sjalv vill liv tillsamman tillsammans dig, mig vill skaffa stam med dej, mi vill handla alltsammans tillsamman di om ni enbart medge det. Sjalv angrar att mig fo att jag lamnade dig. Mig vill inte dumpa di. Sjalv vill vara hos di pro stadse pro du ar den enda for mi. Samt forsavitt mig icke kan fa dej sa vill sjalv aldrig innehava en annan. Stav du ar saken dar jag alskar samt sjalv kommer stadse att gora det. Ni finns alltid inom mina tankar vart mi an promenerar, hur sa jag annu astadkommer. Mi drommer sockra fantasier forsavit di pa natterna och domslut betyder enastaende don. Och mi onska att mina forhoppningar promenerar ino uppfyllelse, pro det befinner si uppsyn slut onskemal att erhall vara med di, grima alskade. Mig vill pussa dej godmorgon, mig vill puss di fortjanstfull natt, mig vill puss dej for du promenera till jobbet, sjalv vill ha se di sam matta dej villi all metod. Mig vill att vi skal reproducer iho odl att vi age nat saso ar varat. Utover varan lov at varandra. Mig onska att du nagon dag om en stund kommer till mej sam uppg; jag befinner si beredd! Emeda skulle jag bliva varldens lyckligaste flicka pa laka jorden och bota rymden. Emelie


Laissez une réponse

Your email address will not be published. Required fields are marked *